Ben jij klaar voor jouw Soul Reading?

Een Soul Reading is een life changing moment waarin jij mag ontdekken wie je diep van binnen bent en welke doelgerichte stappen je kan zetten om een betere versie van jezelf te worden. 

background sqrd

Een blauwdruk van je leven en je bedrijf

Een Soul Reading is een effectief middel om te herkennen wie je bent, waar je voor staat, wat je unieke kwaliteiten zijn en hoe bijzonder je bent.
Dit geldt voor jou als mens én ondernemer.

Het tekenen is een proces waarbij je het overdenken gaat loslaten, in het moment opgaat en leert te vertrouwen in het proces op basis van je intuïtie. Zodra je je durft over te geven, gaat er van alles door je hoofd en lijf heen in het hier en nu. Je bent niet bezig met de toekomst of het verleden.
Door de reading die volgt op je tekening, krijg je inzichten waar je blokkades vandaan komen en welke talenten en kwaliteiten jij in beweging kan zetten om deze te doorbreken. Ieder mens en iedere ondernemer is uniek en heeft een eigen verhaal. Jij ook?!

Tap voor text

schermafbeelding 2021 09 23 om 10.01.24
beweging shura

Beweging

Met een danstekening zet je “iets” in jou in beweging waardoor je energie gaat stromen. Bewegingen worden aangestuurd door het onderbewuste, puur op gevoel, in verbinding en op muziek.

Uit je hoofd, in je lijf.

kleur shura

Kleur

Je gebruikt je lichaam als instrument en tekent met houtskool en pastelkrijt een blauwdruk van jezelf in het moment. Door te onderzoeken, te ontdekken en je over te geven aan het moment worden je bewegingen op papier gedownload. Je geeft er kleur aan, in alle gelaagdheid.

kracht shura

Kracht

Door in je eigen bubbel met je verbeeldingskracht op eigen tempo te bewegen en te tekenen op rustgevende muziek verander je een groot vel papier in abstracte kunst. Zo ontstaat er een uniek, eigen kunstwerk vol kleuren, emoties en energie!

“ Als je meer bewust bent van wie je bent, waar je voor staat en wat je bijzonder maakt, kun je gemakkelijker persoonlijke en zakelijke groei realiseren.

Shura

kwadrateren

 Voor ondernemende vrouwen in hun leven én hun business

dimitra 2 1030x583

Voel je.....

blokkades in het ondernemen en heb je geen idee waar ze vandaan komen? 

dimi amethist 773x1030

Weet je niet....

wat je moet doen om de volgende stap te maken in je bedrijf?

marokko

Verlang jij naar....

meer (zelf)liefde, levenskracht en zelfvertrouwen om zo je hart te kunnen volgen in je leven en je ondernemerschap?

Ben jij klaar voor jouw Soul Reading?
Ben jij klaar voor een eigen Soul Reading?
shura video
Play Video

Actie voor ondernemende vrouwen

Een Soul Reading is voor alle ondernemende vrouwen die in hun leven én in hun business willen ontwikkelen, groeien en bloeien. 

Tot einde van dit jaar is er een speciale actie. Als je een lieve vriendin, familielid of collega-ondernemer meeneemt, maken jullie in dezelfde ruimte allebei je eigen Soul Reading.

De persoon die je meeneemt is voor de helft van de prijs! Je komt samen én volgt toch je eigen proces. Een prachtig cadeau aan jezelf en iemand anders.

Waarom een Soul Reading?

Geeft richting aan je leven en bedrijf

Zorgt voor persoonlijke en zakelijke groei

Zet onbewuste processen in gang

En is vooral ook een enorm leuke en bijzondere ervaring!

109348939 3562278293800067 3623239190975358889 n

Wat gaan we precies doen?

Voorbereiding

Voorbereiding

Na inschrijving kies je een tijdslot van 3 uur in de kalender. Je ontvangt je een bevestiging en ik stel je enkele vragen per mail. Kom je samen? Dan ontvangen jullie die vragen allebei. Het beantwoorden van die vragen geeft je alvast richting: wat wil jij uit de sessie halen? Het zorgt ervoor dat jouw soulreading een life-changing moment wordt.

Bij binnenkomst

Bij binnenkomst

We drinken eerst samen een kop koffie of thee met wat gezond lekkers erbij, zodat je je helemaal op je gemak voelt. Bij binnenkomst in de studio liggen grote vellen papier op de grond voor je klaar. De vellen zijn 2,5 bij 2,5 meter, zodat jij je mooiste levensgrote tekening kan maken. Net voordat je begint met tekenen trek je een kaart met een spirituele betekenis die jouw richting biedt om meer zelfinzicht te krijgen en antwoord te krijgen op een vraag.

Tekenen

Tekenen

Daarna zet ik de muziek aan en begeleid je om vanuit ontspanning verbinding te maken met je lichaam. En wanneer het goed voor je voelt, stap je op het papier en start je op gevoel met het maken van jouw soulreading. Tijdens het tekenen en bewegen ben ik er om je te begeleiden, hoewel je lichaam en geest zo verbonden zijn dat dit de tekening laat ontstaan. Ondertussen kijk, lees en vertaal ik al jouw lichaamsbewegingen, de tekening en de energie die daarbij vrijkomt. Als je wilt, maken we er een timelaps van. Erg leuk om later terug te kijken!

Reading

Reading

Na afloop lezen we samen jouw tekening en help ik je inzichten en antwoorden te vinden. Zodat jij de stap zet om te groeien met al je potentie. Vanuit je passie, kracht en hart. Je mag gezien worden. Je voelt je meer dan ooit klaar voor je volgende stappen. Zonder twijfel loop je zelfverzekerd, vrolijk, speels en krachtig weg. En jouw levensgrote, persoonlijke tekening neem je opgerold mee naar huis! Natuurlijk mag je ook een stuk uitknippen en meenemen. Je krijgt een mooie magneetklem mee zodat jij je tekening thuis of op kantoor kunt ophangen.

Verrassingspakket

Verrassingspakket

Binnen een week krijg je van mij een bijzonder verrassingspakketje thuisgestuurd, waarin jouw inzichten op maat zijn uitgewerkt op papier. Zo kan je op je eigen tempo nog eens goed stil staan bij de vernieuwde inzichten om gerichte acties te nemen op het gebied van gezondheid, relaties en je werk voor meer geluk, liefde en levensenergie!

169953231 4326003147427574 2563483468736440257 n

Hi ik ben Shura

Het is mijn missie dat jij jouw levenskracht voelt in wie je bent, waar je in gelooft en voor staat. Ik begeleid je om jouw leven voluit te leven en moed te tonen je hart te volgen.

Om dat te bereiken heb ik de Soul Reading ontwikkeld. Een krachtige tool waarin kleur, inzicht en beweging samenkomen zodat jij kan groeien. Een life changing moment waarin jij mag ontdekken wie je diep van binnen bent en welke doelgerichte stappen je kan zetten om een betere versie van jezelf te worden door een hoger bewustzijn.

Ik begeleid en ondersteun je graag vanuit liefde, kennis en ervaring, daadkracht en spiritualiteit.

Silvia Bogers - Coach & Hypno therapeut

Silvia Bogers - Coach & Hypno therapeut

Als ondernemer ben ik eigenlijk altijd wel bezig met ontwikkeling. Zowel persoonlijke ontwikkeling als ontwikkelingen binnen mijn bedrijf. Toen ik Shura ontmoette en zij me vertelde over haar danstekeningen, voelde ik meteen aan alles: Dit wil ik ook doen! Ik had geen concrete hulpvraag waar ik de tekening mee inging, ik wilde me gewoon laten verrassen door het proces en ik geloof erin dat mijn onbewuste me gaat laten zien of ervaren wat nodig is om weer een stap verder te groeien.

Vooraf was ik een beetje zenuwachtig of het wel zou lukken, waarbij ik niet precies wist wat ik dan bedoelde met lukken. Wat nou als ik niks wist om te tekenen? Wat als ik het 'niet goed' zou doen. Allemaal onzekerheden die verdwenen op het moment dat ik het papier op stapte. Ik had geen idee wat ik 'moest' doen, maar ik deed gewoon en dat was heerlijk! Een uur lang ben ik op het papier geweest en heb ik getekend op een manier die ik zelf vooraf niet had kunnen bedenken. Ik ervaarde volledige vrijheid en had het gevoel dat alleen ik en het papier er waren.

Ik vond het super interessant daarna van Shura terug te horen wat zij had gezien en 'gelezen' in hoe ik mijn tekening heb gemaakt. Ze haalt er dingen uit die ik zelf nooit zo gezien zou hebben! Alleen voor haar observatie zou ik dit al aanraden

De danstekening heeft me gebracht dat ik nog meer op mezelf en mijn pad vertrouw. Ik weet waar ik heen ga, soms bewust en altijd onbewust!
Marga Manders - Coach

Marga Manders - Coach

Danstekening! Wat een mooie en treffende omschrijving is dit. Ik wist niet wat ik destijds kon verwachten, alleen dat het zeer speciaal zou zijn. Door jouw liefdevolle aandacht en de zachte muziek op de achtergrond verdween mijn onzekerheid geleidelijk.

Het was heerlijk om het fijne mooie krijt uit te zoeken en te voelen op het papier. En me steeds meer over te geven aan wat er uit mijn lijf naar boven en buiten kwam. Het was heel bevrijdend.

Het is een totaalbeleving, het heeft me weer een stukje verder in mijn lijf gebracht. Gecenterd in buik en hart. De uitleg van jou vond ik heel fijn. Herkenning en ook weer handvatten gevend. Me vertrouwengevend en bevestigend dat ik keuzes voor mezelf mag en kan maken. Ik zou het iedereen wel aan willen raden, en eigenlijk ook weer aan mezelf!

background sqrd 2
Play Video

Actie: 2e persoon 25% korting

Actie: als je samen met een vriendin of collega ondernemer komt, dan ontvangt de 2e persoon 25% korting. Je boekt samen een tijdslot van 3 uur, maar je maakt wel je eigen tekening en je volgt je eigen proces. Natuurlijk houden we gepaste afstand, dat is ook geen probleem met zulke grote tekeningen

1 Persoon

€650 excl btw 3 / uur

  • Een soulreading van 2,5 bij 2,5 meter met een magneetklem. Mooi om een stuk uit te knippen en als herinnering op te hangen!
  • Een reading die ik uitwerk voor je op papier
  • Binnen een week een verrassingspakket per post
  • Gezonde snacks en drinken
  • na 4 weken een soul-call

2 Personen

€1000,- €1137,50 excl btw 3 / uur

  • Jullie maken allebei tegelijk je eigen soulreading van 2,5 bij 2,5 meter. Deze mag je mee naar huis nemen.
  • Jullie ontvangen allebei een reading, die ik ook voor je uitwerk op papier
  • Binnen een week ontvangen jullie allebei een verrassingspakket per post
  • Gezonde snacks en drinken
  • Na 4 weken een soul-call
Prijzen zijn exclusief BTW